• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Προφίλ

 

Η Εταιρεία ξεκίνησε το 2002 με ιδρυτή τον Χαράλαμπο Σταμάτη με σκοπό την πιο αξιόπιστη λύση στην βελτίωση του αυτοκινήτου.

Η πολύχρονη εμπειρία μας,οι εξειδικευμένοι συνεργάτες,τα καλύτερα προιόντα και τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς εξασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα στην βελτίωση ιπποδύναμης του κινητήρα με γνώμονα παντα την ομαλή λειτουργία,την αξιοπιστία και βέβαια την μακροζωία του.

PERFORMANCE ECU TUNING

Είναι ο όρος όπου αναβαθμίζουμε την χαρτογράφηση του εγκεφάλου του κινητήρα (ειτε ατμοσφαιρικόςειτε τούρμπο) με σκοπό την αυξήση της ιπποδύναμης του στα μέγιστα επιτρεπτά όρια χωρίς να μειώνεται η αξιοπιστία του κινητήρα και η οδηγησιμότητα με συνεχή μέτρηση καυσαερίων και διαγνωστικού ελεγχου μεσω της φύσας διάγνωσης(OBD).

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το (CHIP TUNING) με διάφορους τρόπους χωρίς να αλλάζει το αποτέλεσμα,FLASH ECU TUNING,BDM ECU TUNING,CHIP ECU TUNING και REAL TIME ECU TUNING.

ECO ECU TUNING

Είναι ο όρος όπου αναβαθμίζουμε την χαρτογράφηση του εγκεφάλου του κινητήρα με σκοπό την μέγιστη οικονομία καυσίμου σε επιτρεπτά όρια χωρις την παραμικρή μείωση αξιοπιστίας η οδηγησιμότητας.Προτίνετε σε ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες και τούρμπο πετρελαιοκινητήρες.

NO LIMITS ECU TUNING

Είναι ο όρος όπου αναβαθμίζουμε την χαρτογράφηση του εγκεφάλου του κινητήρα σε αυτοκίνητα που εχουν μεγαλύτερα μπεκ,μεγαλύτερους εκκεντροφόρους,μεγαλύτερη τουρμπίνα(BIG TURBO SETUP).Για την καλύτερη λειτουργία του κινητήρα υπαρχει δυνατότητα κατάργησης διαφόρων αισθητήρων οπως LAMDA SENSOR,AIRFLOW SENSOR ,EGR,DPF...Καθώς και αύξηση στροφών στο ρελαντι οπως και πρόσθετες λειτουργίες FLAT SHIFT,LAUNCH CONTROL.....

IMMO BLOCK

Στα προβλήματα εκκίνησης του κινητήρα λογω μπλοκαρίσματος του εγκεφάλου απο το immobilizer έχουμε λύση για πολλα μοντέλα αυτοκινήτων της αγοράς.

CRASH ERROR

Στην μόνιμη βλάβη και το αναμμένο λαμπάκι στα όργανα ελέγχου του κινητήρα λόγω άνοιγμα αερόσακων έχουμε λύση για πολλα μοντέλα αυτοκινήτων της αγοράς.

ENGINEERING

Για την βελτίωση στα μηχανικά μερη του κινητήρα οπως πιστόνια,μπιέλες,στροφάλους,βαλβίδες,ωστήρια,εκκεντροφόρους,ροική εξέλιξη στο καπάκι του κινητήρα,πολλαπλή εισαγωγής,πολλαπλή εξαγωγής,τούρμπο,εξάτμιση,μπεκ,άγραφους εγκεφάλους..είμαστε δίπλα σας για να πραγματοποιήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ιπποδύναμη του στόχου σας.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας και τα καλύτερα προιόντα της αγοράς ειναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα της επιλογής σας.

ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (CHIP TUNING) Η ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ENGINEERING)  ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ 


logo main ENGINEERING

fb icon  

Τελευταία Νέα

PWD PROTECTION

Νοε-2017

CHIP TUNING-ECU TUNING ON CARS MODELS OVER 2013 MY MODELS WITH PWD PROTECTION

PERFOMANCE GENUINE PARTS

Νοε-2017

CP-CARILLO-ZRP-SUPERTECH-ARP-JE-ARROW-WISECO-SPEC CLUTCH-AEROMOTIVE-INJECTORS DYNAMICS-TIAL SPORT-SACHS RACING-ULTRATECH-PRECISION TURBO-GARRETT-VIBRA TECHNICS-FASTERTUNING-AMSOIL-WALBRO-PLEX TUNING-CAT CAMS-VF ENGINEERING-FERREA VALVES  FOR ALL CARS GENUINE PERFORMANCE PARTS

DSG-MQB

Νοε-2017

DSG MQB Platform Tuning στα μοντέλα του VAG Group VW, Audi, Seat, Skoda.

Diesel tuning dpf-egr

Μαϊ-2015

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την αναβάθμιση ECU εγκεφάλο του κινητήρα για την επίλυση προβλημάτων των φίλτρων μικροσωματιδίων DPF καθώς και του συστήματος EGR  των περισσότερων κατασκευαστών εταιριών αυτοκινήτου.

PLEX TUNING

Μαϊ-2015

Η εταιρεία μας ανακοινώνει οτι είμαστε επίσημος Reseller της εταιρείας PLEX TUNING με τα κορυφαία βελτιωτικά προϊοντα PBC PRO - SDM 300 - SDM 500.

F series ECU tuning

Μαϊ-2015

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την αναβάθμιση των εγκεφάλων της BMW σειράς F με τα τελευταiα Hardwares και Softwares.

EURODYNE SOFTWARE

Μαϊ-2015

Η εταιρεία μας ανακοινώνει οτι ειναι Dealer της εταιρείας Eurodyne στην Ελλάδα.

FTECU

Δεκ-2013

Στα μέσα του Ιανουαρίου θα ειναι έτοιμο το FTECU (εγκέφαλος) της εταιρείας μας με αρκετές δυνατότητες οπως κατάργηση AIRFLOW-LAUNCH CONTROL....σε πολύ καλή τιμή!!Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε!!

DSG Tuning

Οκτ-2012

DSG Tuning στα μοντέλα του VAG Group VW, Audi, Seat, Skoda.

ECU Tuning Multiair

Σεπ-2011

Βελτίωση εγκεφάλων με κινητήρα Multiair των εταιρειών Fiat, Lancia, Alfa Romeo.